Επιτέλους…. οι περικοπές πέρασαν και στην ΕΥΔΑΠ. Σώθηκε η χώρα και το Ευρώ…..


Επιτέλους τη φέραμε στους μαλάκες!! Μας είχαν ζαλίσει κάθε εβδομάδα κατάληψη!!

Ουφφφ!!!! Οι περικοπές πέρασαν. Το μνημόνιο και οι εφαρμοστικοί του νόμοι, εφαρμόζονται και στο γαλατικό χωριό της ΕΥΔΑΠ, που αντιστεκόταν και έκρυβε κάτω από το χαλί τις υπέρογκες απόδοχές του. Η χώρα σώθηκε για πολλαστή φορά από τη χρεωκοπία εφαρμόζοντας με θαυμαστή συνέπεια τις εντολές της τρόικας εξωτερικού από τη τρόικα εσωτερικού.

Βέβαια για να περάσουν αυτές οι περικοπές, ήταν αναγκαίο ένα υπέροχο τάκλιν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας και από την ηγετική ομάδα της ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠπρος τους συγκεντρωμένους που αφού αρχικά ησύχασαν τους  συναδέλφους ότι το Δ.Σ. «σταμάτησε» και όχι «αναβλήθηκε» όπως είναι το σωστό, δεν θα συζητηθούν οι περικοπές, να είναι έτοιμοι για νέους αγώνες, να παρακολουθούν τα e-mail και τα sms και να πάνε στις δουλιές τους.

Και ω του θαύματος της τρόικας συνήλθε αμέσως ξανά το Δ.Σ. και αποφάσισε τις δραματικές περικοπές των εργαζομένων.

Ο ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν πρόκαμε να γυρίσει και ό άλλος όταν έφτασε είχε διεξαχθεί ήδη η ψηφοφορία και αποχώρησε. Φυσικά και των δύο τα κινητά ήταν εκτός λειτουργίας. Αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο να μην ειδοποιηθεί κανένας από τους συγκεντρωμένους να γυρίσει πίσω και σταματήσει η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Όλα όσα ακούγονται για «σικε» ματς για συνδικαλιστές που εκπροσωπούν την διοίκηση και τη κυβέρνηση και όχι τους εργαζόμενους, ότι γι άλλη μια φορά ξεπούλησαν τους αγώνες ων εργαζομένων από εκατοντάδες συναδέλφισσες και συναδέλφους μάλλον πρέπει να αποδοθούν στον εκνευρισμό της στιγμής. Αυτό θα φανεί μόλις εμφανισθούν αύριο στην εταιρεία για να δώσουν εξηγήσεις για τη στάση τους.

Πραγματικά άξιος ο μισθός τους και το παντεσπάνι τους.

Οι κωλοτούμπες αναδεικνύονται σε εθνικό σπορ και στην ΕΥΔΑΠ

Βασίλης Τσόκαλης

Σχετικό Θέμα  

One response to “Επιτέλους…. οι περικοπές πέρασαν και στην ΕΥΔΑΠ. Σώθηκε η χώρα και το Ευρώ…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s