Και άλλος που δεν ξέρει που βάζει…. την υπογραφή του


Λήψη FEK_206_25012012_Page_3.jpg (439,2 ΚΒ)

Λήψη FEK_206_25012012_Page_1.jpg (716,9 ΚΒ)Λήψη FEK_206_25012012_Page_2.jpg (881,2 ΚΒ)

Κάποιοι από την ΕΥΔΑΠ και ο Βορίδης πάνε να μαςτρελλάνουν ή μας θεωρούν κρετίνους.

Είναι ή δεν είναι η υπογραφή του Βορίδη στο ΦΕΚ 206/25/4/12 που  παραχωρεί και το υπόλοιπο 34% της ΕΥΔΑΠ στο ταμείο των αποκρατικοποιήσεων; Μήπως και αυτός δεν κατάλαβε που βάζει την υπογραφή του; Η μήπως πιάστηκε και αυτός αδιάβαστος; Διαφωνεί ή συμφωνεί με τη παραχώρηση της ΕΥΔΑΠ;

Φυσικά και συμφωνεί και σε αυτό βρήκε άξιους συμπαραστάτες αρκετά από τα στελέχη της ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ αλλά και της ΕΚΟ- ΝΔ της ΕΥΔΑΠ. Προσπαθούσαν τόσο καιρό να πείσουν τους συναδέλφους στην εταιρεία ότι ο Βορίδης διαφωνεί και δεν θα πωληθεί η ΕΥΔΑΠ. Και να οι φωτογραφίες τα τραπεζώματα και τα γλυψίματα απο τα στελέχη της ΔΑΚΕ και της ΕΚΟ-ΝΔ. Όταν έλεγαν ότι η ΕΥΔΑΠ δεν πωλείται ήδη είχε υπογραφεί από τις 26/4 απο τον «ακτιβιστή της Δεξιάς»το ξεπούλημα της εταιρείας.

Στις 6 βγαίνω βουλευτής και στις 7 τους λες ότι σας πούλησα…

Από ότι φαίνεται η κωλοτούμπα είναι στο DNA σε όλα τα στελέχη της ΝΔ. Από τον αρχηγό του κόμματος, τους υπουργούς που συμμετείχαν στη κυβέρνηση Παπαδήμου, μέχρι και τα κατώτερα στελέχη της ΝΔ. Ποιός ξέρει και με τι ανταλάγματα.

Μόνος τρόπος για να αποτραπεί η πώληση της ΕΥΔΑΠ, είναι να υπάρξει μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα καταγγείλει το μνημόνιο της χρεωκοπίας και τους εφαρμοστικούς νόμους, που φτωχοποιούν τους εργαζόμενους, εξαθλιώνουν τη κοινωνία και λεηλατούν τη Δημόσια Περιουσία και τα κοινωνικά αγαθά.

Για το λόγο αυτό οι συνάδελφοι στηνΕΥΔΑΠ πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά τι θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές και να προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις που θα αποτρέψουν το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ. Αλλά κυρίως να σκεφτούν πολύ καλά πίσω από ποιά κομματικά ή συνδικαλιστικά στελέχη στοιχίζονται.

Βασίλης Τσόκαλης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s