Κάλεσμα ΑΚΕ-ΕΥΔΑΠ: Τη Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα


Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη της Τρόικα, των δανειστών και του ΣΕΒ προχωρά με καταιγιστικούς πια ρυθμούς, στο βίαιο ξήλωμα και των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει.

Με τους  ίδιους ακριβώς ρυθμούς προχωρά και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των Δημόσιων επιχειρήσεων με την ΕΥΔΑΠ να κυριαρχεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Η πρόθεση της κυβέρνησης δεν πρέπει και δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τα δημόσια αγαθά και το νερό ιδιαίτερα , είναι δικαίωμα δεν είναι εμπόρευμα. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παραχωρηθούν στους κάθε λογής κερδοσκόπους.

Η ΑΚΕ- ΕΥΔΑΠ καλεί τους συναδέλφους και τη ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ να συναντηθούν με την υπόλοιπη κοινωνία στους δρόμους και στις πλατείες , στα συλλαλητήρια που αγωνίζονται για την απεμπλοκή της χώρας μας από το μνημόνιο ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που κατεδαφίζουν τη κοινωνία, σε όφελος των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση στη πλατεία Συντάγματος  τη Κυριακή 5 Ιούνη 6 μμ  ενώνοντας τη φωνή μας με τους υπόλοιπους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες που αντιστέκονται.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

ΟΛΟΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Συνάντηση συναδέλφων της ΕΥΔΑΠ 5:30 στη γωνία Βας. Σοφίας και Πανεπιστημίου.

Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

Site:https://akeeydap.wordpress.com

ΤΗΛ: 6972803502

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s