Λαός ΠΑΣΟΚ στην εξουσία…….


Αναδημοσίευση από Greek Rider

Logo of Νεολαία ΠΑΣΟΚ 

Σε αντεπίθεση πέρασε το πουλημένο κομματικό κατεστημένο ξεπουλημένων δημοσιογράφων σε συνεργασία με αλήτες πολιτικούς που χρεωκόπησαν τη χώρα σε σχέση με το περιστατικό αποδοκιμασιών που εκφράστηκαν με τον πιο πηγαίο τρόπο στο εξωτερικό ενάντια στον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Νομίζω ότι οι διαμαρτυρίες αυτές ήταν πολύ ειρηνικές, τίμιες και σωστές. Είναι δυνατόν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να υποστηρίζει ότι δεν το άφησαν να εκφραστεί; Αφού ρε το ΠΑΣΟΚ καθώς και ένας οποιοσδήποτε αντιπρόεδρος κυβερνώντος κόμματος μπορεί στην Ελλάδα να πει Ο,ΤΙ θέλει ανα πάσα ώρα και στιγμή και να το παίξουν όλα τα κανάλια  όση ώρα επιθυμεί και να το γράψουν όλες οι εφημερίδες ακόμη και πρωτοσέλιδο. Είναι δυνατόν να παραπονιούνται ότι μια απλή διαμαρτυρία φοιτητών δεν τους επέτρεψε να μιλήσουν;  Πλάκα μας κάνουν; Νομίζουν ότι είμαστε καθυστερημένοι;
Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν θέλει καμία αντίδραση στις αποφάσεις της και στην πολιτική της. Ο απλός κόσμος δεν έχει πρακτορείο τύπου να εκδίδει ανακοινώσεις, ούτε πάντοτε διαμαρτύρεται συγκροτημένα. Μια κυβέρνηση λιγότερο κακομαθημένη και με μεγαλύτερη δημοκρατική αίσθηση θα το βούλωνε. Εδώ ο καημένος ο Χατζηδάκης, που άμεσα δεν έφταιγε και σε τίποτα,  έφαγε το ξύλο της χρονιάς του και δεν μίλησε ο κακομοίρης. Και αυτό είναι προς τιμήν του δείχνοντας ότι καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του. 

Σε αντίθεση με τους κάφρους του ΠΑΣΟΚ που επειδή κάποιος τόλμησε να τους αντιμιλήσει είναι έτοιμοι να τον τσακίσουν και κινητοποιούν όλους τους κομματικούς μηχανισμούς στα πουλημένα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» (=προπαγάνδας).

Όταν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ δαιμονοποιεί κάθε αντίδραση, ακόμη και ήπια λεκτική σαν αυτή που έγινε στο Παρίσι, και φλερτάρει συνεχώς με κατηγορίες για τρομοκρατία σε όσους διαφωνούν τότε μπορούμε να πούμε τύφλα να έχει ο δικτάτορας Καντάφι.
Τι έγινε ο δήθεν σοσιαλισμός, η «Ελλάδα στους Έλληνες», το «ΠΑΣΟΚ λαός στην εξουσία» και όλα αυτά τα μεγαλόστομα δημοκρατικά συνθήματα του παρελθόντος; Είμαστε δημοκράτες όταν μας θέλει ο λαός και όταν ο λαός δεν μας θέλει τότε οι άλλοι είναι οργανωμένοι προβοκάτορες και αποκλίνοντα άτομα που ρέπουν προς την τρομοκρατία;
Αυτά τα λένε και τα έλεγαν πάντοτε οι χούντες.
Και η ευαισθησία της κυβέρνησης σε τέτοια περιστατικά δείχνει το φόβο της ότι την άλλη φορά θα τους πάρουν με τις ντομάτες στην ψύχρα και δεν θα αρκεστούν στις προφορικές διαμαρτυρίες. Το δε πολιτικό κατεστημένο που έφερε την χώρα στην καταστροφή θα πρέπει να το πάρει απόφαση να ξεκουμπιστεί μια και καλή από το προσκήνιο και να πάει να βρει μια σκοτεινή τρύπα να κρυφτεί. Έως τώρα δεν το έχουν κάνει επειδή έχουν τους φίλους τους με τα δισεκατομμύρια στην Ελβετία που τους χρηματοδοτούν για να προασπίζονται τα δικά τους συμφέροντα με την βοήθεια και των τηλεοπτικών καναλιών που ουσιαστικά είναι κομματικά παραμάγαζα. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s