Καντάφι και ΕΥΔΑΠ…..


 

 

Οφείλουμε τα συγχαρητήρια μας προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Γ. Μπάρδη  για την εξαιρετικής συλλήψεως ιδέα να επενδύσει η ΕΥΔΑΠ στη Λιβύη. Αλήθεια έχει τώρα κάτι να πει ή άρχισε ήδη η επένδυση και ο ελληνικός Λαός να αρχίσει να κλαίει τα λίγα από τα λεφτά του που του άφησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;

Μου αρέσει που υπερηφανευόταν στο ΣΕΦ ότι πήρε τη δουλειά από τα χέρια της VEOLA.

Προφανώς η ΕΥΔΑΠ προοριζόταν να γίνει ακόμα μία φούσκα των εταιρειών νερού ανά τον κόσμο που αρχίζουν σιγά – σιγά να σκάνε. Το μάρμαρο θα το πλήρωναν ως συνήθως οι εργαζόμενοι και οι Έλληνες πολίτες που στηρίζουν την ΕΥΔΑΠ. Ευτυχώς που καταρρέει το φιλαράκι μας ο Καντάφι και γλυτώσαμε και εμείς μερικά εκατομμύρια Ευρώ.

Να σοβαρευτούμε τώρα. Το είχα γράψει και μετά τη συζήτηση στο ΣΕΦ. Σκοπός της ΕΥΔΑΠ είναι να παρέχει φτηνές και καλές υπηρεσίες νερού και αποχέτευσης στους πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Δεν είναι ανταγωνιστική με καμία άλλη επιχείρηση. ΔΕΝ έχει καμία δουλειά να πάει στη Λιβύη, στο Καμερούν στο Καζακστάν ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Δεν μπορεί να γίνεται λάφυρο στις αδηφάγες ορέξεις κανενός παλαιότερου ή όψιμου Golden Boy, αδελφό η φιλαράκο του Πρωθυπουργού, ούτε κανενός σεΐχη.

Αυτό απευθύνεται και σε διάφορους συναδέλφους συνδικαλιστές και μη, που ονειρευόταν να φάνε με χρυσά κουτάλια από τις επενδύσεις της Εταιρείας στις χώρες αυτές. Αν και οι συγκεκριμένοι έχουν εξαρχής το ακαταλόγιστο. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε αυτούς που γυρόφερναν στην Εταιρεία και έλεγαν ότι αν αφήσουμε τον Διευθύνοντα να προχωρήσει τα σχέδια της Λιβύης δεν θα υπήρχαν άλλες περικοπές στους μισθούς. Απευθύνεται και στο συντάκτη του περιοδικού «Πηγή», που προσπαθεί εναγωνίως να μας πείσει και τις ικανότητες και τις καλές προθέσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου. Καλό είναι να κρατάμε μερικές αποστάσεις γιατί τα πράγματα σήμερα μεταβάλλονται πολύ γρήγορα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s