ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

2-5-2010

Η Κυβέρνηση του κ Παπανδρέου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη σιδερένια μπότα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανήγγειλαν σήμερα την μαζική εξόντωση των εργαζομένων των συνταξιούχων και των εργασιακών τους και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων δίνοντας ταυτόχρονα νέα προνόμια στις επιχειρήσεις και τις τράπεζες.

Με τα μέτρα που εξήγγειλαν πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις, φορτώνουν νέα φορολογικά βάρη, οδηγούν στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους, διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, οδηγούν την κοινωνία στη φτώχια.

Τα μετρά δεν περιορίζονται μόνο στο Δημόσιο τομέα όπως ψευδώς ισχυρίζεται η Κυβέρνηση, αλλά επεκτείνονται και στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα ικανοποιώντας όλα τα αιτήματα των εργοδοτών όπως η κατάργηση του κατώτερου μισθού και της ΕΓΣΣΕ, οι ελεύθερες απολύσεις, η μείωση της αποζημίωσης σε περίπτωση απόλυσης, η κατάργηση της διαιτησίας.

Στον πόλεμο που κήρυξαν η απάντηση δεν είναι άλλη από την αντεπίθεση όλων των εργαζομένων και του λαού μας, μέσα από μαζικούς ενωτικούς αγώνες.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να μπουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Απέναντι στην πτώχευση της κοινωνίας και την εξαθλίωση της εργατικής τάξης, πρέπει να στηθεί ένα μέτωπο αντίστασης από Συνδικάτα, κοινωνικές οργανώσεις και πολιτικές δυνάμεις με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής και την καταδίκη της Κυβέρνησης και των πολιτικών δυνάμεων που τη στηρίζουν.

Από αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους με απεργίες διαδηλώσεις, καταλήψεις και μαζικές διαμαρτυρίες με πρώτο μεγάλο σταθμό κορύφωσης την απεργία στις 5 Μάη όπου οι δρόμοι και οι πλατείες της Ελλάδας θα γεμίσουν από απεργούς διαδηλωτές, που θα αποτελέσουν την ασπίδα προστασίας για τους μισθούς μας τις συντάξεις, την κοινωνική ασφάλιση και τα εργασιακά μας δικαιώματα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

One response to “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

  1. Πρέπει να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό. Ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ελέγξεις τον κόσμο…Δυο λέξεις…Έλεγχος του Νου (Μυαλό)!!!!!! Δεν νιώθω ότι ήθελε η κυβέρνηση τις Ελλάδας να νιώσω για αυτήν την κρίσι….Έχω την χαζομάρα μειονέκτημα που λέγεται ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!!!! Άρα το μυαλό μου δουλεύει.. Και δεν είμαι καλός Έλληνας πολίτης για τη είμαι χαζός (σκέφτομαι) και διατυπώνω δικιές μου απόψεις….Δεν κάνω ότι μου λένε.. Εγώ όμως έχω δικούς μου κανόνες τους οποίους ακολουθώ…Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει η κυβέρνηση…Το λυπηρό είναι ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται…Όμως οι χαζοί (αυτοί που σκέπτονται) δεν αυξάνονται…Δεν παίρνω στα σοβαρά τα Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Εξυμέρωσεις) η των τύπο…Που είναι πληρωμένοι υπάλληλοι του συστήματος….Έτσι λειτουργεί το σύστημα…Προσπαθεί να διασπάσει σε ομάδες τον λαό…Θα μιλάμε για ..Για δουλές, μόρφωση, κοινωνική κατάσταση, ποδόσφαιρο .sex και οτιδήποτε για να τρωγόμαστε μεταξύ μας …ΣΟΒΑΡΑ!!! Πριν λίγους μήνες αλλά υποσχέθηκαν και κέρδισαν τις εκλογές….Όμως υπάρχει λόγος που η μόρφωση-παιδεία μας είναι χάλια…Είναι ο ίδιος λόγος που δεν βελτιωθει ποτέ…Γιατί οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας δεν το θέλουν. Μιλώ για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που ελέγχουν όλες τις σημαντικές αποφάσεις.. Ξεχάστε τους πολιτικούς είναι άσχετοι…Είναι τοποθετημένοι να σου δώσουν την ιδέα ότι έχεις Ελευθερία επιλογής.. Δεν έχεις!!! Δεν έχεις επιλογής…Είσαι η ιδιοκτησία τους η αυτό θέλουν…Τους ανήκεις τους ανήκουν τα πάντα. Οι βουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, Δικαστές. ΜΜΕ… Ελέγχουν τις ειδήσεις και κάθε πληροφορία που λαμβάνεις…Σε έχουν πιάσει από τα μπ@λ@κια σου…Όμως ξέρουμε τι θέλουν ..Τα θέλουν όλα…..Θα σας πω όμως τι δεν θέλουν….Δεν θέλουν ανθρώπους να σκέπτονται…Δεν θέλουν καλά πληροφορημένους πολίτες….Δεν θέλουν μορφωμένους πολίτες…Δεν θέλουν ανθρώπους που καταλαβαίνουν πόσο τους ξεσκίζει το σύστημα…Δεν τους συμφέρει….Ψάχνουν αρκετά μαλάκες για να δεχτούν όλες αυτές τις χαμηλόμισθες δουλές με μειωμένα οφέλη, πολλές ώρες εκμετάλλευση απλήρωτες…Και την αόρατη σύνταξη…Και τώρα έρχονται για τα λεφτά της κοινωνικής σας ασφάλισης…Τα θέλουν πίσω για να τα δώσουν στους εγκληματίες τις λέσχης…Και ξέρετε κάτι στο τέλος θα τα πάρουν και αυτά…Είναι ένα μεγάλο club (λέσχη) εσύ και εγώ δεν είμαστε μέλη τους………..Να ρωτήσω θα γίνεις και εσύ ένας χαζός σαν εμένα και όλοι μαζί οι χαζοί να βγούμε στους δρόμους……. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΩΝ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ…… ΑΠΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗ !!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s