Και η ΑΔΕΔΥ στο αυριανό συλλαλητήριο


ΑΔΕΔΥ Δελτίο Τύπου
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165

Μπροστά στην κατάρρευση ενός φθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος, η πολιτική τάξη πραγμάτων χρεοκοπεί τη ζωή μισθωτών και συνταξιούχων.
Η στοχοποίηση και θυματοποίηση των Δημοσίων Υπαλλήλων με τη συνοδεία ενός άθλιου προπαγανδιστικού, τρομοκρατικού λαϊκισμού, που θέλει ράκη τους Δημοσίους Υπαλλήλους, οδηγεί σε διάλυση τις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Οι Δημόσιες Υπηρεσίες που ήταν δύναμη ανόρθωσης της χώρας σε δύσκολες στιγμές αντί να αναδιοργανωθούν σε σύγχρονες και υγιείς βάσεις για τη διασφάλιση βασικών δημοσίων αγαθών στο κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας στην έξοδο από την κρίση, καταβαραθρώνονται.
Τα κυβερνητικά μέτρα εξαθλιώνουν τους ήδη χαμηλότερους μισθούς σε όλη την Ευρώπη οδηγώντας σε παρατεταμένη ύφεση και ανεργία.
Τα άδικα και μονομερή μέτρα είναι πρωτοφανή και προφανή για κάθε πολίτη.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι με τους αγώνες τους.
Απαντάμε με 24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου, προχωράμε αποφασιστικά με αγωνιστικές κινητοποιήσεις και μετά τις 16 Μαρτίου. Η ελπίδα είναι στον αγώνα και την κοινωνική αλληλεγγύη που μπορεί να ανατρέψουν πολιτικές και να δημιουργήσουν προοπτικές.
Καλούμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 4/3/2010, στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.
Όλοι στον αγώνα
Τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν

Από την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

One response to “Και η ΑΔΕΔΥ στο αυριανό συλλαλητήριο

  1. Και η ΑΔΕΔΥ λοιπόν στο αυριανό συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Το συλλαλητήριο αρχίζει να αποκτά πανεργατικό χαρακτήρα. Καμία είδηση από ΓΣΕΕ και ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ. Ελπίζω να ξυπνήσουν. Συντρόφια της ΠΑΣΚΕ αν τα μισά από αυτά τα μέτρα τα είχε πάρει η Ν.Δ. θα είχατε ξεσηκώσει και τις πλάκες από τα πεζοδρόμια και πολύ καλά θα κάνατε. Αν δεν ξεκουνηθείτε άμεσα τότε θα κυνηγούν εσάς με τις πέτρες. Δεν έχετε άλλα περιθώρια είστε εκτός ορίων. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s